Maavanem kutsub üles hääletama Haljala korvpallipoiste poolt

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavanem Marko Torm kutsub kõiki üles omasid toetama ja hääletama Haljala korvpalli projekti aasta sündmuseks noorsootöös.
Lääne-Viru maavanem Marko Torm kutsub kõiki üles omasid toetama ja hääletama Haljala korvpalli projekti aasta sündmuseks noorsootöös. Foto: Haljala vallavalitsus

Lääne-Viru maavanem Marko Torm kutsub kõiki üles omasid toetama ja hääletama Haljala korvpalli projekti aasta sündmuseks noorsootöös.

Haljala gümnaasiumi poiste võistkonna osalemine koolide maailmameistrivõistlustel korvpallis Prantsusmaal, Limogesis tõi väiksele maakoolile võimaluse olla edukalt esindatud maailmameistrivõistlustel ning näidata, et väiksus ei loe tegelikult midagi, kui tahtmine on suur. Võistlus lõi noortele võimaluse näidata oma oskusi, tutvustada kodupaika ning saada kogemusi.

Võistkond tegi MMile pääsemiseks palju tööd. Tänu kooli, vallavalitsuse ning kohalike ettevõtjate toetusele jõuti maakoolina 32 meeskonna seas 22. kohale, kuid alistati siiski näiteks esikümnesse mahtunud Serbia tiimi.

Haridus- ja Teadusministeeriumi  noorsootöötajate tunnustuskonkursi uue kategooria "Aasta sündmus noorsootöös üheteistkümne sündmuse seas on hääletamisel ka maavalitsuse algatus Ideede laat.

"Aasta sündmus noorsootöös" võitja selgitatakse välja rahva avaliku hääletuse tulemusena.

Hääletada kuni 7. detsembrini, saates oma eelistuse e-maili teel tunnustamine@entk.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles