Maanteeameti liiklusohutuse auhindadele esitati 62 kandidaati

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet kutsus märkama isikuid ja asutusi, kes on oma tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liikluskeskkonna ohutumaks muutmisel.  Foto on illustreeriv.
Maanteeamet kutsus märkama isikuid ja asutusi, kes on oma tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liikluskeskkonna ohutumaks muutmisel. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik / Postimees

Maanteeamet kutsus märkama ja esitama kuni esmaspäevani liiklusohutuse auhinna konkursile isikuid ja asutusi, kes on oma tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liikluskeskkonna ohutumaks muutmisel. 

Maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Sirli Tallo ütles, et kokku laekus tähtajaks konkursile 62 kandidaati, neist 11 lasteaedade õpetajat, üheksa üldhariduskoolide õpetajat, kuus autokoolide õpetajat ja kolm noorsootööga tegelevat õpetaja. Lisaks esitati viis kohaliku omavalitsuse kandidatuuri, 14 sündmust ja 14 koostööpartneri kandidaati.

Tuleva nädalal esmaspäeval valib maanteeameti poolt moodustatud komisjon, kuhu kuuluvad ennetustöö ja liiklusohutusosakonna spetsialistid, välja tunnustuse pälvivad isikud, organisatsioonid ja sündmused.

Kokku jagab maanteeamet tunnustust 30 väärt teole ja tegijale neljas kategoorias. "Põhjendatud juhul võib mõnes kategoorias liiklusohutuse auhind ka välja andmata jääda," nentis Tallo.

Päev hiljem teavitatakse auhinna saajaid isiklikult ning info liiklusohutuse auhindade määramise kohta avaldatakse maanteeameti kodulehel. Liiklusohutuse auhinnad antakse üle maanteeameti pidulikul vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles