Kalle Karron annab Targa Maja juhtimise homsest üle

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targa Maja avamisel oktoobri alguses lõikas äsja uuesti ametisse ­valitud juht Kalle Karron (esiplaanil) "linti" läbi ja sellest, et ta ­kompetentsikeskuse eestvedajaks kauemaks kui selle aasta lõpuni jääda ei soovi, toona avalikult juttu ei olnud.
Targa Maja avamisel oktoobri alguses lõikas äsja uuesti ametisse ­valitud juht Kalle Karron (esiplaanil) "linti" läbi ja sellest, et ta ­kompetentsikeskuse eestvedajaks kauemaks kui selle aasta lõpuni jääda ei soovi, toona avalikult juttu ei olnud. Foto: Marianne Loorents

Seni Targa Maja eesotsas olnud Kalle Karron loovutab homme juhirolli ja jätkab vähemalt tänavuse aasta lõpuni kompetentsi­keskuse projektijuhina.

SA Virumaa Kompetentsikeskus nõukogu esimehe Urmas Tamme sõnul andis Kalle Karron juba siis, kui ta septembri lõpus konkursi korras uuesti Targa Maja etteotsa valiti, teada, et sellel kohal on ta aasta lõpuni.

“Kalle Karron jätkab Targa Maja projektijuhina uue juhi kõrval,” lisas Tamm.

Loe pikemalt edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles