Riigikaitsekomisjon korraldab väljasõidu Ida-Virumaale

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia Narva elektrijaam.
Eesti Energia Narva elektrijaam. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikaitsekomisjoni liikmed sõidavad täna kahepäevasele väljasõiduistungile Ida-Virumaale, et tutvuda Eesti idapiiriga, kohtuda Kaitseliidu piirkondlike esindajatega ja külastada Eesti Energia Narva Elektrijaamu.

Väljasõiduistung Ida-Virumaale algab Viru jalaväepataljonis, järgneb arutelu maismaapiiri ja piiriveekogude valve teemal politsei- ja piirivalveameti Narva-Jõesuu teenistuskohas.  

Reedel külastab komisjon Narva piiripunkti ja tutvub Narva Veehoidla tammi, lüüside ja jõesängiga. Ennelõunal toimub kohtumine Kaitseliidu Alutaguse Maleva juhtkonna ja Narva malevkonna esindajatega.

Kavas on ka kohtumine „Sinu riigi kaitse“ programmis osalevate Ida-Virumaa noortega ning Eesti Energia Narva Elektrijaamade külastamine.

Väljasõiduistungil osalevad riigikaitsekomisjoni esimees Marko Mihkelson, liikmed Marianne Mikko, Jaanus Karilaid, Johannes Kert, Ants Laaneots ja Madis Milling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles