Tapa vorstikunn pürgis salaretseptiga televõistlusele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vorstikunni võistlustööks oli käsitsi valmistatud vürtsikas grillvorst grillitud avokaado, vürtsika salati ja küüslaugu-jogurti kastmega.
Vorstikunni võistlustööks oli käsitsi valmistatud vürtsikas grillvorst grillitud avokaado, vürtsika salati ja küüslaugu-jogurti kastmega. Foto: TV3

Hiljuti kanalil TV3 alustanud kodukokkade saatest “Milline maitse” võttis osa ka üle Eesti tuntud grillimeister, Tapa vorstikunn Koit Kuusk. Saates otsitakse Eesti kõige originaalsemat koduköögis sündinud retsepti, mille saamislugu loeb sama palju kui toidu maitse. Viimane peab aga võluma nii žüriid kui Eesti rahvast.

Vorstikunn esitas Eesti parima maitse võistlusele enda välja töötatud vürtsikad grillvorstid, millega ta võitis 2013. aastal Eesti meistrivõistlused grillimises. “Sama vorsti pakuti mullusel hooajal ka Wesenberghi pubis,” rääkis Kuusk.

Vorstikunn Koit Kuusk võttis osa “Millise maitse” Tallinna eelvoorust, kuhu valiti välja 40 inimest, kes iseenda loodud või perepärandiks saadud retsepti järgi tehtud toitu kohtunikele presenteerisid. Sealt pääsesid edasi 21 kodukokka, kelle roog oli piisavalt meeldejääv ja maitsev, nende seas ka vorstikunn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles