Vanadest akendest jõulukuusk kõrgub õige pea taevani

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnakunstnik Teet Suur ütles, et traditsioonilist tähte tänavusel aastal jõulupuu tippu ei panda. Selle asemel on kümnekorruselise kuuse tipp värvitud sinise ja kollasega – Rakvere värvidega.
Rakvere linnakunstnik Teet Suur ütles, et traditsioonilist tähte tänavusel aastal jõulupuu tippu ei panda. Selle asemel on kümnekorruselise kuuse tipp värvitud sinise ja kollasega – Rakvere värvidega. Foto: Marianne Loorents

Kui esimene õhuke lumekirme rakverlastes veel piisavalt jõulutunnet ei tekitanud, siis Keskväljakule püstitatav kümnekorruseline värvilistest akendest kuuseinstallatsioon peaks pühadeootuse hinge tooma küll.

Eile hommikul alustati hullude kuuskede linna järjekordse eksponaadi ülespanekut. Kuigi ebatraditsiooniline akendest jõulupuu oli selleks ajaks selga saanud kauni värvikireva pidurüü, anti viimane lihv kohapeal.

Nimelt tuli värvilistele akendele kleepida siluetid, mis kujutavad kõike seda, mida tavaliselt inimeste koduakendel näha on. Näiteks võib kuuseakendel näha lapsi, üksikuid hingi, armastajaid, loomi, küünlaid ja muudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles