Tapal peetakse muusikapäevi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontserdil esineb ka Tapa valla mandoliiniorkester.
Heategevuskontserdil esineb ka Tapa valla mandoliiniorkester. Foto: Eva Klaas

26. - 28. novembrini toimuvad Tapa valla üheksandad muusikapäevad, mis tänavu kannavad pealkirja “Muusika on rõõmu jaoks”.

Tänavused muusikapäevad on pühendatud muusikaaastale ning Eesti heliloomingu suurkujude juubelitähtpäevadele. Kõlab näiteks Arvo Pärdi, Veljo Tormise, Artur Rinne, Georg Otsa looming.

Neljapäeval toimub Tapa kultuurikojas pillipäev, esinevad pillimängijad kogu vallast.

Reedel peetakse kultuurikojas laste muusikapäeva. Lisaks Tapa vallas tegutsevatele lastekollektiividele astuvad üles ka kitarriorkester, viiuliansambel ning saksofoniansambel Piritalt.

28. novembril kell 17 toimuval muusikapäevade lõpuüritusel Lehtse kultuurimajas esinevad Tapa valla täiskasvanute isetegevuskollektiivid, samuti astuvad rahva ette Indrek Jurtšenko ja Mart Kroon Georg Otsa ning Artur Rinne lauludega.

Peale kontserti on peoõhtu nii esinejatele kui publikule. Tantsuks mängib ansambel Akord koosseisus Andrus Poolmaa ja Mart Kroon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles