Ülisuur mänguplakat püüab taas Kastani Arena sissepääsu juures pilku

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülisuur plakat Kastani Areena sissepääsu juures.
Ülisuur plakat Kastani Areena sissepääsu juures. Foto: BC Tarvas

Kadrinast pärit Kevin Poll, keda grafitikunstnikuna tuntakse kui Fophkinit ning kellelt 1SILMa pseudonüümi all ilmus hiljuti luulekogu S1LMATEADE, on taas kord teinud austusavalduse Tarva korvpalliklubile. Juba eelmisest hooajast tuttav hiiglasuur mänguplakat ehib möödunud nädala lõpust Kastani Arena sissepääsu, kirjutab BC Tarva koduleht.

Kevin ise postitas eile 1SILM/Fophkini Facebooki lehele järgmist.

“2004-2005 hooajal ei jätnud ma sisuliselt ühtki mängu vahele. Sellest ajast on olnud igasugu ägedaid hooaegu. Küll vedasime Kevin Volteriga fännklubi, küll käisime intekaid tegemas mängijatega. BC Rakvere Tarvas on ja jääb mu lemmikkorvpalliklubiks Eestis! Mul on hea meel, et saime ka sel hooajal käed lüüa ning sain võimaluse koos Insein SM x R-ga joonistada neile selle hooaja reklaamplakati. Tarvas all the way!”

Sellise tulihingelise fänni üle on Tarva meeskonnal ainult hea meel. Vägevat korvpallilahingut saab Kastani Arenal näha juba sel reedel, kui kell 19 visatakse pall mängu Rakvere Tarva ja BC Kalev/Cramo vahelises kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles