Alaealiste bande naispealik astub kohtu ette

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helyse Karu sattus kolm aastat tagasi leheveergudele seoses konfliktiga Rakvere motopoes. Nüüd on süüdistused rängemad.
Helyse Karu sattus kolm aastat tagasi leheveergudele seoses konfliktiga Rakvere motopoes. Nüüd on süüdistused rängemad. Foto: Meelis Meilbaum

Tuleva aasta jaanuaris astub kohtukulli ette 52aastane Helyse Karu, keda süüdistatakse vanadelt inimestelt vara röövimise korraldamises.

Süüdistuse kohaselt tegi Helyse Karu mullu jaanuaris alaealistele H.O-le ja I.V.-le ettepaneku minna röövima vara Väike-Maarja vallas elavalt ­eakalt naiselt. Noormehed nõustusid, kaasa kutsuti ka alaealine K.H. 23. jaanuari õhtul viis Karu poisid oma sõiduautoga väljavalitud ohvri elukoha lähedale teeotsa, juhendas neid ning jäi poisse ootama. Poisid sisenesid naise majja ja võtsid vägivallaga ähvardades 400 eurot. Röövitud raha jaotati neljaks.

Karu süüdistatakse veel selles, et ta tegi 27. jaanuaril Rakveres alaealistele H.O.-le ja K.H-le ettepaneku minna röövima vara Vinni vallas elavalt vanainimeselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles