Lennundusteemaline joonestuspidu tõi lavale stjuardessid ja õhku droonid

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva juht Urmas Vaino (vasakul) intervjueerib Kadrina keskkooli vilistlaste võistkonna liiget Mart Suurkivi.
Päeva juht Urmas Vaino (vasakul) intervjueerib Kadrina keskkooli vilistlaste võistkonna liiget Mart Suurkivi. Foto: Meelis Meilbaum

Droonid nii sees kui väljas, stjuardessid saalis, kuulsad külalised, publiku silme all valmivad ruumilised lennukid, raju rokkkontsert – kõike seda pakkus möödunud reedel juba kuuendat aastat järjest toimunud ja üle riigi tuntuks saanud joonestusvõistlus CADrina.

CADrina ei ole lihtsalt võistlus, kus iga osaleja omaette arvutis nokitseb. Otse vastuoksa – võistkondade tööd valmivad publiku silme all. Nelja finaalvooru pääsenud tiimi liikmed pidid lõpuülesandena joonestama lennuki, loomulikult tuli selleks kasutada programmi AutoCAD.

Võistlus toimus kvaliteedi ja aja peale. Kvaliteedivead arvestati ümber trahviminutiteks ja lisati ülesande lahendamiseks ette nähtud ajale. Nagu mullu, läks joonestusvõistluse, mis võiks tegelikult ka joonestuspeo nime kanda, võit Tallinna tehnikakõrgkooli tudengitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles