Ettevõtlusteatrite festivalid tulevad taas

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi noorte ettevõtlusteatri etendus.
Rakvere gümnaasiumi noorte ettevõtlusteatri etendus. Foto: Marianne Loorents

Ettevõtlusteater MTÜ koos partneritega kutsub kõikide põhikoolide õpilasi ja õpetajaid esitama oma ettevõtlusteatri etenduste lindistusi veebikeskkonnas toimuvale ettevõtlusteatrite festivalile.

Festivalile on oodatud tööd põhikooli igast vanuseastmest. Konkureerima pääsevad vaid ettevõtlusteatri metoodikal põhinevad etendused pikkusega kuni 15 minutit, mille aluseks on ettevõtjate või ettevõtlike inimeste lood.

Etenduste lindistustele palume lisada ettevõtjate videoselgitused, millest nende loo ainetel tehtud teatritükis õppida.

Etenduste lindistused on oodatud 1. aprilliks 2016. aastal e-posti aadressile piretpold@gmail.com.

Töid hindab ja analüüsib kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad professionaalid teatriinimestest ettevõtjateni.

Kõigi vanuseastmete võidutööde koostajaid ja ettekandjaid premeeritakse pidulikul auhinnatseremoonial.

Auhinnad paneb välja Ettevõtlusteater MTÜ koos Lääne-Viru Arenduskeskuse, Europe Direct Lääne-Virumaa, Lääne-Viru maavalitsuse ja teiste partneritega.

Etenduste lindistused avalikustatakse 2016. aasta mai keskpaigas Ettevõtlusteater MTÜ kodulehel, enne seda toimub Lääne-Viru maavalitsuses pidulik tänuüritus koos võidutööde esitamisega.

Järgmine ettevõtlusteatrite festival suurel laval toimub 2016. aasta oktoobris, oodatud on osalejad põhikooli esimestest klassidest kuni gümnaasiumi lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles