Kundast leiti surnuks külmunud naine

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmakraadid võtsid elu.
Külmakraadid võtsid elu. Foto: Erakogu

Eile leiti Kundas Mäe tänavalt surnuks külmunud keskealine naine.

Kunda linnavalitsuse järelevalveametnik Tiit Jõgi rääkis, et käis koos sotsiaaltöötajaga isikut tuvastamas. Tegemist oli naisega, kes enam Kundas ei ela.

Surnukeha leiti kõnnitee äärest heki tagant. Jõgi andmetel oli naine eelmisel päeval pidutsenud. Välisel vaatlusel tal vägivallatunnuseid ei olnud. Seega võis naine alkoholi pruukinuna väljas magama jääda ja ära külmuda. Surma täpse põhjuse selgitab lahkamine.

Kundas sealsamas lähedal elav naisterahvas rääkis, et päeval oli ta hekitukast mööda kõndinud, kuid hukkunut ei märganud. Keskpäeval kolmanda korruse korteri aknast välja vaadates nägi ta kiirabi ja politseid ja märkas ka surnukeha.

Esialgsetel andmetel oli hukkunu lahkunud pargi kõrval asuvast majast, mis on tuntud joomapunkrina.

Surnuks külmunud naine sai käia umbes 20 meetrit, kui seni teadmata põhjustel maha kukkus.

Majas, kus joomapunker asub, elav naisterahvas rääkis, et temagi käis sellest kohast poodi minnes mööda, kuid maas lamavat naist ei märganud, sest libeduse tõttu pidi kogu aeg jalge ette vaatama. Juhtunust sai ta teada alles siis, kui kohale olid jõudnud kiirabi, politsei ning surnu oli kilega juba kaetud.

Majaleanik arvas kohe, et naine võis tulla sellest joomakohast.

Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles, et surnukeha leidis juhuslik mööduja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles