Ettevõtlikud noored kutsuvad head tegema

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused.
Kingitused. Foto: Raivo Tiikmaa/Postimees

Ettevõtlike Noorte Koda JCI on oma projektiga Jõulupuu sel aastal jõudnud ka Rakveresse. JCI Jõulupuu on heategevusprojekt, mille eesmärgiks on teha head ja abistada majanduslikult raskes olukorras olevaid peresid, tehes kingitusi selliste perede noorimatele liikmetele. Laste nimekiri (kokku 90 last), kes kingitusi ootavad, on kokku pandud koostöös Rakvere linnavalitsuse ning Toidupangaga.

“Kingituse tegemiseks tuleb minna leheküljele http://joulupuu.jcitallinn.ee/rakvere/index.php ning valida välja laps (või siis lapsed), kellele sooviksid teha jõulukingi, ja registreeruda tema nime juures kingitegijaks,” selgitas Maris Tekkel JCI Rakvere osakonnast. Seejärel ongi juba järgmiseks sammuks lapsele kingituse ostmine. Pakitud kink, millel on kirjas ka kingisaaja nimi, tuleb hiljemalt 14. detsembriks tuua Põhjakeskuse Juku mänguasjakeskusesse. Kingipakid toimetatakse lasteni koostöös Toidupangaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles