Ploomid, kurgid, vaarikad ja šokolaad, kõrvits, konjak, maasikad ning tšilli. Üks parem kui teine ja maitsvam kui esimene. Kuidas hinnata tublide inimeste hoole ja armastusega tehtut? Tõehetk koitis, kui olin hoidistekonkursi “Paabu” võistlustööde hindajate hulgas.
Tellijale
“Paabu” hoidised ajasid meeled puhevile
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne kui magusat ja soolast kraami maitsma lubatakse, õpetab žürii esimees, Georg Otsa spaa restorani peakokk Toomas Leedu, mida tähele panna ja kuidas hinnata kuldse käe puudutust. Lõhnast purgikese iluni. Välimusest maitseni.