“Paabu” hoidised ajasid meeled puhevile

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Otsa spaa restorani peakokk Toomas Leedu, kes oli hoidistekonkursi “Paabu” žürii esimees, jagas õpetussõnu peene käsitöö maitsmiseks. Tšillit söö viimasena, oli tark ja vajalik teadmine, mis kippus uhkete värvide tõttu meelest minema.
Georg Otsa spaa restorani peakokk Toomas Leedu, kes oli hoidistekonkursi “Paabu” žürii esimees, jagas õpetussõnu peene käsitöö maitsmiseks. Tšillit söö viimasena, oli tark ja vajalik teadmine, mis kippus uhkete värvide tõttu meelest minema. Foto: Marianne Loorents

Ploomid, kurgid, vaarikad ja šokolaad, kõrvits, konjak, maasikad ning tšilli. Üks parem kui teine ja maitsvam kui esimene. Kuidas hinnata tublide inimeste hoole ja armastusega tehtut? Tõehetk koitis, kui olin hoidistekonkursi “Paabu” võistlustööde hindajate hulgas.

Enne kui magusat ja soolast kraami maitsma lubatakse, õpetab žürii esimees, Georg Otsa spaa restorani peakokk Toomas Leedu, mida tähele panna ja kuidas hinnata kuldse käe puudutust. Lõhnast purgikese iluni. Välimusest maitseni.

Vaatan neid värvilisi segusid ja mulle tundub, et läheb kõvaks rebimiseks. Kavatsen head ja paremat nautida, mekutada, võtta seda hindaja asja mõnuga. Mis siis, et minu maitse peab saama viiepallisüsteemis hinnetena väljendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles