Väike-Maarja peab taas muusikafestivali

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja seltsimaja.
Väike-Maarja seltsimaja. Foto: Internet

Väike-Maarja VII muusikafestival, mis toimub 26.–29. novembrini, üllatab armastuse kolm­nurga, kvintessentsi, ülemhelilaulu kursuse ja häälejoogaga.

Väike-Maarja muusikafestival toob täna kell 19 Väike-Maarja seltsimajas publiku ette Eesti muusika- ja teatriakadeemia üliõpilaste kontserdi, kus on kavas ooperikatkendid ja Menotti lühiooper “Telefon ehk Armastuse kolmnurk”.

Esinevad laulueriala üliõpilased ja külalisena Arete Teemets (õde Angelica rollis). Lavastajad on Taisto Noor ja Auri Jürna. Õhtu jätkub klassikakohvikuga.

Reedel kell 10 annab ansambel Kvintessents kontserdi Väike-Maarja seltsimajas ja kell 12 Simuna rahvamajas. Ansamblis Kvintessents mängivad Nils Kosapoeg – flööt, Jakob Peäske – fagott, Anleena Liivango – oboe, Jürnas Rähni – metsasarv ja Hans-Jürgen Kruus – klarnet.

Laupäeval kella 10–17 toimub Väike-Maarja seltsimajas Silva Valdti kursus “Harmooniline ja ülemhelilaul” ja pühapäeval kella 10–14 tema häälejooga kursus. Silva Valdt on rahvusooperis Estonia muusikalavastuste assistent. Varasem laulmiskogemus pole kursustest osavõtuks vajalik. Kursustel on osalustasu.

Pühapäeval kell 12 kõlab advendimuusika keskpäevakohvikus Simuna rahvamajas. Musitseerivad Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased Taavi Toomsalu (saksofon) ja Madis Pilt (akordion).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles