Teatrivestlejad kõndisid ümber Kõivu

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli eesti kirjanduse professor Arne Merilai (taamal mikrofoniga) jagas teatrisõpradega mõttekäike Madis Kõivu loomingu ja elu seostest.
Tartu ülikooli eesti kirjanduse professor Arne Merilai (taamal mikrofoniga) jagas teatrisõpradega mõttekäike Madis Kõivu loomingu ja elu seostest. Foto: Mari Rohtla

Kui Kask küsib Kõivu kohta ning vastuseid annavad Merilai ja Tagamets, pole teoksil teps mitte loodusõhtu. Hoopis etendusejärgne arutelu sarjas “Rakvere teater vestleb”.

Vestlussarja kolmandal õhtupoolikul käis jutt Tarmo Tagametsa lavastusest “Sina maga, mina pesen nõud”, rõhuga Madis Kõivul, kelle intervjuukatketega on rikastatud Stig Laessoni romaanil põhinevat algmaterjali.

Sarja juht Erni Kask lisas küsimustehagu vestlustulle, ärgitades Tartu ülikooli eesti kirjanduse professorit ja kirjanikku Arne Merilaid avama salapärast kirjameest Madis Kõivu inimese ja loojana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles