Adven pakub Rakverele kopsakat summat

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varasemalt on Adven Eesti lootnud Rakvere Soojuse ainuomanikuks saada 100 000 kuni 150 000 euro eest, siis eelmisel nädalal käidi välja 1,7 miljoni euro suurune pakkumine.
Kui varasemalt on Adven Eesti lootnud Rakvere Soojuse ainuomanikuks saada 100 000 kuni 150 000 euro eest, siis eelmisel nädalal käidi välja 1,7 miljoni euro suurune pakkumine. Foto: Meelis Meilbaum

Soojafirma Adven on teinud Rakvere linnale pakkumise Rakvere Soojuse aktsiate ost­miseks, erinevalt varasematest pakkumistest on seekord tegu summaga, mis linnavolikogu kõrvad liikuma pani.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami rääkis, et Adven on pakkumisi linna ja Adveni ühisomandis oleva Rakvere Soojuse ainuomanikuks saamiseks teinud varemgi. “Üle kahe-kolme aasta on esitatud kirjalik taotlus, suuliselt on asjast juttu olnud vist küll igal aastal,” meenutas linnapea.

Adven (toona küll Fortumi nime all) omandas 48,99% Rakvere Soojuse aktsiatest 1999. aastal, mil linn just nii suure osaluse enampakkumisele pani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles