Autahvel: Autegu ehk Bonzo sügise süles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autegu ehk Bonzo sügise süles
Autegu ehk Bonzo sügise süles Foto: Marianne Loorents

Bonzo (loe: Andrus Albrechti) uus, suisa 7. järjekorranumbrit kandev heliplaat on “Sügise süles”. Jah, võite uskuda või mitte, võite istuli kukkuda või rõõmust kilgata – Bonzolt tuleb plaate kui Vändrast saelaudu.

Suure, karuliku lauliku esimene plaat ilmus alles 11 aastat tagasi. Ka seitse plaati 11 aasta jooksul oleks tubli tegu. Aga vähe veel – siia ritta lisandub ka viis plaati koos Kõrsikutega, armastatud raskekaalulise bändiga. Uskumatu produktiivsus. Samas aga selline produktiivsus, et ühelegi neist heli kandvatest üllitistest pole vaja vaadata silmad maas, vaid ikka nina püsti.

“Sügis on mu lemmikaastaaeg. See on selline endast välja vaatamise aeg, natuke kurb ja väga ilus. Siis on kõige parem lõhn ja värvid. Vihm on hea, videvik meelitav. Hubane. Sel ajal meeldib mulle olla üksinda ja oodata laule.” Nii on Bonzo oma uue plaadi tutvustuseks öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles