Elav Raamat vastab küsimustele kohe

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikutööst kuuldu noortel silmi särama ei pannud. Küsimusi esitati sellegipoolest, sest kuidas sa tundmatu ameti kohta muidu ikka teada saad.
Ajakirjanikutööst kuuldu noortel silmi särama ei pannud. Küsimusi esitati sellegipoolest, sest kuidas sa tundmatu ameti kohta muidu ikka teada saad. Foto: Marianne Loorents

Kaheksa ameti või eluala esindajad kehastusid eelmise nädala reedel raamatuteks, mida laagrisse kogunenud gaidid laenutada said, et kuulata, milline lugu on ühel või teisel elaval teosel jutustada.

Raamatud, mida laenuks võtta sai, võiks pealkirjastada järgmiselt: “Noorsoopolitseinik”, “Maadleja”, “Õpetaja”, “Robootikaringi juhendaja”, “Muuseumi juhataja”, “Korilane”, “Pritsumees” ja “Ajakirjanik”.

Tuleb tunnistada, et ajakirjaniku amet teab mis populaarne ei olnud, sest, nagu teatas üks noormees, selles pole piisavalt action`it, mida pakub näiteks päästja elukutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles