Triigi rahvas soovib ülekäigurada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triigi elanikud sooviksid küla läbivale Väike-Maarja-Simuna maanteele ülekäiguraja tegemist, et eelkõige lastel oleks turvalisem liigelda.
Triigi elanikud sooviksid küla läbivale Väike-Maarja-Simuna maanteele ülekäiguraja tegemist, et eelkõige lastel oleks turvalisem liigelda. Foto: Arvet Mägi

Triigi elanikud sooviksid küla läbivale Väike-Maarja-Simuna maanteele ülekäiguraja tegemist, et eelkõige lastel oleks turvalisem liigelda. Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla rääkis, et selles küsimuses pöörduti maanteeameti poole, kes leidis, et ülekäiguraja tegemine poleks mõistlik, kuid võimalik oleks sinna paigaldada kiirusepiirangumärgid ning täristid.

Vald on maanteeameti ettepanekuga nõus.

Kesküla sõnul on koostöö maanteeametiga hea, hiljuti parandati liikluskorraldust Väike-Maarja gümnaasiumi algkoolimaja juures. Seal muudeti ohutumaks ristmik, mille kaudu toimub väljasõit Tamsalu maanteele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles