Tormiöö möödus Lääne-Virumaal rahulikult

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänane tormiöö möödus Lääne-Virumaal rahulikult. Foto on illustratiivne.
Tänane tormiöö möödus Lääne-Virumaal rahulikult. Foto on illustratiivne. Foto: Aarne Mäe

Kuigi ilm on jätkuvalt tuuline, pole torm Lääne-Virumaal oma võimsust näidanud. Öösel midagi hullu ei juhtunud, väljakutseid tehti teele langenud puude kohta. 

Ida päästekeskuse valvepressiesindaja Lili Lillepea sõnul olid väljakutsed teele murdunud puude kohta. „Vihulas ja Roelas. Oandu külla sõitsid Võsu vabatahtlikud päästjad ja Roela alevikus tegutsesid Roela vabatahtliku päästekomando mehed, “ täpsustas Lillepea. 

Üle Eesti pidid päästjad tugevast tuulest tingitud väljakutsetele sõitma 14 korral, kusjuures peamiselt oli tegemist teele langenud puudega.

Elektrilevi elektrikatkestuste kaardi järgi oli täna hommikul olukord elektrivõrgus tavapärane.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on täna pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub edela- ja lõunatuul 8-13, puhanguti 18, saartel ja rannikul 14-17, puhanguti 23-28 m/s, Õhtu poole see veidi nõrgeneb. Sooja on täna kuni viis kraadi.

Maanteeameti teatel võib tugevate tuuleiilide tõttu mitmel pool olla teedele kukkunud puid või oksi. Varahommikul oli sõidetavus põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavas osas hea. Prognooside kohaselt teeolud lähitundidel oluliselt ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles