Epp Mäe võitis Golden Grand Prix

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Meelis Meilbaum

Azerbaidžaani pealinnas Bakuus toimuval aasta viimasel maadluse suurturniiril Golden Grand Prix`il jõudis Epp Mäe naistemaadluses finaali ja võitis esikoha.

Naistemaadluse raskekaalu ( -75 kg) finaalis kohtus Epp Mäe hiinlanna Qian Zhou`ga, kellele ta tänavu Las Vegase MMil oli poolfinaalis kaotanud.

Äärmiselt tasavägiselt toimunud kohtumise suutis Mäe enda kasuks pöörata, võit võrdsete punktide 4:4 juures oli tõsiasi.

Finaali jõudmiseks seljatas Mäe kvalifikatsiooniringis (-75 kg) Las Vegase MMi pronksimatši vastase Andrea Olaya (Kolumbia), veerandfinaalis võitis eestlanna 5:0 Maider Conzales de Audicanat (Hispaania) ja poolfinaalis oli ta tasavägises kohtumises 5:2 üle Guzel Manyurovast (Kasahstan).

"Võistlusega jäin rahule, sain paar magusat võitu vastaste üle, kellele olen varasemalt kaotanud. Olen tagasi Eestis ning plaan on kogu detsember kodumaal olla ja teha kaasa rahvusvaheline treeninglaager Ahtmes," selgitas Epp Mäe ning lisas, et järgmine võistlus, kus ta osaleb, on jaanuari lõpus Ameerikas.

2015. aasta on eestlannale olnud üliedukas: U23 Euroopa meistrivõistluste hõbedale lisaks teenis ta täiskasvanute MMil Las Vegases pronksi ning lõpetas nüüd aasta turniirivõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles