JELD-WENis tõstuki alla jäänud naine hukkus

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JELD-WENi tootmisüksus Rakveres, kus täna hommikul hukkus tööõnnetuses naisterahvas.
JELD-WENi tootmisüksus Rakveres, kus täna hommikul hukkus tööõnnetuses naisterahvas. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna veidi peale kuute hommikul toimus JELD-WENi Rakvere tootmisüksuses raske tööõnnetus, kus tõstuki alla jäi samas ettevõttes töötav 56-aastane naine, kes õnnetuse läbi hukkus.

Tõstukit juhtis 46-aastane mees, kes on JELD-WENis töötanud ligi poolteist aastat. Praeguseks on mees töölt koju läinud, kuid telefoni teel suhtleb temaga ettevõtte poolt kohale kutsutud kriisinõustaja.

Kriisinõustaja annab JELD-WENi kommunikatsioonijuhi Sven Lillepalu sõnutsi abi ka teistele JELD-WENi töötajatele, kes seda vajavad. Lisaks püüab ettevõte tabada hukkunud naise 30. aastates tütart.

Sven Lillepalu väitel oli hukkunud naine ettevõttes töötanud juba üle 10 aasta. "Tegemist oli väga kogenud töötajaga," rääkis Lillepalu.

Tööõnnetus juhtus tööstusettevõtte hoovi peal ajal, mil väljas on pime.

Kommunikatsioonijuhi sõnul oli tõstuk tehniliselt heas korras - tõstukil põlesid tuled ning töötas helisignaal.

"Tegemist on nii värske asjaga, praegu on palju lahtisi küsimusi," rääkis Lillepalu ning lisas, et kindlasti püüab ettevõte õnnetuse asjaolud selgeks teha. "Tööturvalisus on meil kontsernis prioriteet number üks."

Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles, et tõstukit juhtinud mees oli kaine.

Juhtunu asjaolud selgitab välja sündmuskohal käinud politsei, selleks on alustatud kriminaalmenetlus.

JELD-WEN Europe on Euroopa turul juhtiv uksetarnija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles