Hukkus teelt välja sõitnud kaubiku juht

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 16.10 paiku toimus Väike-Maarja – Uudeküla maantee 4. kilomeetril liiklusõnnetus, milles hukkus 47aastane mees.

Esialgsetel andmetel liikus kaubik Volkswagen suunaga Väike-Maarjast Tamsalu poole, kui lauges paremkurvis kaotas juhitavuse ning sõitis teelt välja. Sõidukit juhtinud 47aastane mees paiskus kaubikust välja ja hukkus sündmuskohal.

 Sündmuskohal töötavate politseinike sõnul olid kaubikul all talverehvid ja teeolud olid head. Samuti puuduvad sündmuskoha lähedal sõiduteel pidurdusjäljed, mis annavad alust arvata, et sõiduki kiirus võis õnnetuse hetkel olla lubatust suurem. Kõik juhtumi asjaolud, sealhulgas ka sõidukijuhi joobe, selgitab välja alustatud kriminaalmenetlus.

 Ida prefektuuri operatiivjuhi Alar Karu sõnul on viimased nädalad olnud liikluses väga traagilised. "Kahjuks on viimaste nädalate jooksul toimunud liiga palju liiklusõnnetusi, milles on inimesed viga saanud või hukkunud. Me ei tea hetkel veel konkreetse juhtumi kõiki asjaolusid, kuid sõidukijuht peab alati veenduma, et ta teeb kõik selleks, et turvaliselt sihtpunkti jõuda. Ohutu sõidukiirus, turvavarustuse kasutamine ja õiged sõiduvõtted tagavad turvalise liiklemise."

  Politsei avaldab kaastunnet hukkunud mehe lähedastele. Tänavu on liikluses elu kaotanud 61 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles