Maanteed saavad üksjagu paremaks ka järgmisel aastal

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru ristmikul on toimunud mitu tõsisemat õnnetust, kuid et inimesed viga pole saanud, on tegu vaid kindlustusjuhtumitega.
Sõmeru ristmikul on toimunud mitu tõsisemat õnnetust, kuid et inimesed viga pole saanud, on tegu vaid kindlustusjuhtumitega. Foto: Meelis Meilbaum

Järgmisel aastal Lääne-Virumaal teid ei ehitata ega rekonstrueerita, see aga ei tähenda, et nii mõnigi teelõik paremini sõidetavaks ei saaks.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juhi Anti Palmi sõnul ei ole järgmisel aastal Lääne-Virumaal ette näha teetöid, mis hõlmaksid tee aluspõhja kaevetöid, küll aga tehakse taastusremonti, ehitatakse ümber liiklusohtlikke kohti ning loomulikult pinnatakse.

Pindamistöid on ette nähtud tänavusest üksjagu vähem, sest Palmi kinnitusel on vajadus lihtsalt väiksem. Kui tänavu pinnati riigimaanteid maakonnas 156 km ulatuses, siis tuleval aastal on seda kavas teha 119 km piires.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles