Kõik on oodatud ohutuspäevale

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohutuspäev Põhjakeskuses.
Ohutuspäev Põhjakeskuses. Foto: Marianne Loorents

Laupäeval korraldab Päästeameti Ida päästekeskus koostöös Lääne-Virumaa tervisenõukoguga traditsioonilist ohutusalast perepäeva Põhjakeskuses.

Oodatud on kõik, sest ohutusalaseid teadmisi pole kunagi liiga palju.

Ohutuspäeva programm algab kell 11 ning tegevusi nii lastele, täiskasvanutele kui ka eakatele  jätkub kuni kella 15ni.

„Kindlasti on kõigile Lääne-Virumaa elanikele juba tuttavad meie Põhjakeskuses korraldatavad ohutuspäevad.  Need on olnud alati menukad ning usume, et ka sel korral osavõtjatest puudust ei tule,“ ütles Päästeameti Ida päästekeskuse ennetustöö büroo juhataja Mikko Virkala.

Sel korral on ohutuspäeva eesmärk tuletada inimestele meelde, et pühade ajal ja lõbusate aastavahetuse ürituste trallis ei tohi unustada ohutust kodus, külas, tänaval ja ka looduses. 

Ohutuspäeval räägivad päästjad, politseinikud, vabatahtlikud päästjad, maanteeametnikud, korstnapühkijad ja teiste koostööpartnerite esindajad, kuidas teha enda ja lähedaste elu igas mõttes ohutumaks. Tutvustatakse ohutusalaseid teemasid läbi mängude, testide sooritamise, harjutuste ning lõbusate ülesannete. Huvitavaid teadmisi saavad nii noored kui vanad.

„Korraldajatena oleme koostanud huvitava ja õpetliku kava, kuhu oleme kaasanud üsna palju koostööpartnereid. Peale mitmekülgse ohutusalase programmi saab nautida ka meeleolukat kontsertkava – esinevad teiste hulgas ka Rakvere ja Kiviõli muusikakoolide lapsed, Kadrina huviklubi Cadencia ja Esteetika ja tantsukool. Jõulumeeleolu loovad Päkapikud ning avatakse ka Jõulupostkontor, kus lapsed saavad oma jõulusoovid vormistada kirjadeks ning need kohe ka Jõuluvana poole teele läkitada,“ rääkis Virkala.

Ohutuspäeva programm on kõigile Põhjakeskuse külastajatele täiesti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles