Põhjakeskuse Experti kõmuline vaateaken sai jõuluajaks traditsioonilisema näo

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Experti uuenenud vaateaken.
Experti uuenenud vaateaken. Foto: Marianne Loorents

Põhjakeskuses tegutsev tehnikakauplus Expert uuendas advendiaja alguses kaupluse vaateaknal kamina ees istunud kunstilised mannekeenid traditsioonilisema väljapanekuga, et sobituda Põhjakeskuse terviklikku jõulukontseptsiooni.

Expert tehnikakaupluste turundusjuht Joonas Kulli märkis, et erinevalt eelmisel nädalal avaldatud väitest, justkui oleks vaateakna väljapanek eemaldatud Rakvere Põhjakeskuse nõudmisel, tehti muudatus ettevõttesisese otsusena. “Kuigi hindame uusi ja kunstilisi lahendusi, siis otsustasime kõikides Experti kauplustes kasutada vahetult enne jõule traditsioonilisemat vaateakna kujundust, et tekitada inimestes klassikalisemal kujul jõulutunnet. Kuigi Rakvere Experti kaupluse varasem vaateaken oli tähelepanuväärne ning kunstiline, siis otsustasime advendiaja alguses tuua ka seal esile traditsioonilisemaid emotsioone,” kirjeldas ta.

Tema sõnul ei tasu otsida ei Experti-sisest ega ka kaupluseketi ja Rakvere Põhjakeskuse vahelist konflikti. “Põhjakeskusel on vähe fassaadile avanevaid vaateaknaid – võttes arvesse keskuse traditsioonilist jõulutemaatikat, otsustasime varasemat kujundust enne advendiaja algust muuta, tuues aknale jõulumeeleolu loovat kingipaki-teemalist kujundust,” rääkis Kulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles