Põhjakeskuse Experdi kõmuline vaateaken sai jõuluajaks traditsioonilisema näo

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskuse Experdi kõmuline vaateaken sai jõuluajaks traditsioonilisema näo.
Põhjakeskuse Experdi kõmuline vaateaken sai jõuluajaks traditsioonilisema näo. Foto: Aarne Mäe

Põhjakeskuses tegutsev tehnikakauplus Expert asendas advendiaja alguses poe vaateaknal kamina ees istunud kunstilised mannekeenid traditsioonilisema väljapanekuga, et sobituda kaubanduskeskuse terviklikku jõulukontseptsiooni.

Expert tehnikakaupluste turundusjuht Joonas Kulli märkis, et erinevalt eelmisel nädalal avaldatud väitest, justkui oleks väljapanek vaateaknalt eemaldatud Rakvere Põhjakeskuse nõudmisel, tehti muudatus ettevõttesisese otsusena. “Kuigi hindame uusi ja kunstilisi lahendusi, otsustasime kõikides Experdi kauplustes kasutada enne jõule traditsioonilisemat vaateaknakujundust, et tekitada inimestes jõulutunnet klassikalisemal kujul.

Ehkki Rakvere kaupluse varasem aknakujundus oli tähelepanuväärne ja kunstiline, otsustasime advendiaja alguses tuua esile traditsioonilisemaid emotsioone,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles