Linnavalitsejad kolisid oma asjad Tarka Majja

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kastid olid täidetud vajaliku kraamiga, mida linnavalitsuse töötajad täna õigetesse kohtadesse paigutama hakkavad.
Kastid olid täidetud vajaliku kraamiga, mida linnavalitsuse töötajad täna õigetesse kohtadesse paigutama hakkavad. Foto: Meelis Meilbaum

Eile oli Rakvere linnavalitsuse töötajatel tavapärasest pisut erinev tööpäev. “Pisut” on tegelikult väga leebelt öeldud, kuna kõik oli pea peale pööratud – Rakvere süda ja aju alustas Tallinna tänava ajaloohõngulisest kivimajast Keskväljaku äärsesse Tarka Majja kolimist.

Betooni- ja remondilõhnase Targa Maja ees võis eile näha toredat vaatepilti – tundus, et suur kapp ronib lausa omal jõul järelkärust välja. Tegelikult olid selle taga kaks meesterahvast, kes transportisid mööblitüki massiivsest kivitrepist üles, otse ehitusjärelvalve peaspetsialisti Ellen Kuusiku tuppa.

See, kas Kuusiku kabinetti mahtus ka kirjutuslaud, jäi tol hetkel selgusetuks – terve virn kappe oli tööruumi juba vallutanud, paar tükki ootas veel koridoriski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles