Eile Kiku külas liiklusõnnetuses hukkunut meenutavad küünlad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuses hukkunut meenutavad küünlad.
Liiklusõnnetuses hukkunut meenutavad küünlad. Foto: Toomas Herm

Eile õhtul juhtus Kadrina vallas Kiku külas raske liiklusõnnetus, milles hukkus autorehvi vahetuseks autost välja tulnud naine. Täna hommikul meenutasid hukkunut õnnetuspaigal küünlad.

Traagiline õnnetus leidis aset ühte majapidamisse viiva tee otsas, kust on sõiduteeni umbes paarsada meetrit.

Majaperemees rääkis, et oli naisi tee ääres näinud ja öelnud, et tehku ennast nähtavaks ja pangu auto tuled põlema. Sama oli soovitanud ka tema naine.

Seepeale olid naised läinud autosse ja süüdanud gabariittuled. “Natukese aja pärast nägin tee ääres vilkureid, siis oli juba kõik,” rääkis majaperemees.

Õnnetus juhtus Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 156. kilomeetril sirgel teelõigul, kus sõiduautolt Peugeot sai löögi 28aastane naine, kes suri sündmuskohal. Praegu teadaolevalt purunes Rakverest Tapa poole liikunud sõiduautol Ford rehv, mille tõttu peatati sõiduk  teepervel. Rehvivahetuse ajaks väljusid autost juht ning kaasreisijaks olnud naine, kes kõndis maantee servas.

 Hukkunud naisterahval ja rehvi vahetanud juhil ei olnud helkurivesti ega helkurit ning esialgsetel andmetel ei põlenud hädapeatunud sõidukil ka ohutuled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles