Marge Zaidullin – vabatahtlike päästjate hea haldjas

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C-kategooria juhtimisõigus omandatud, saab Marge Zaidullin päästeauto Vilma rooli istuda, et vajadusel sündmuskohale sõita ning vabatahtliku päästja kiiver pähe tõmmata.
C-kategooria juhtimisõigus omandatud, saab Marge Zaidullin päästeauto Vilma rooli istuda, et vajadusel sündmuskohale sõita ning vabatahtliku päästja kiiver pähe tõmmata. Foto: Marianne Loorents

Leekivpunaste kiharatega Marge Zaidullin on sama särtsakas kui tema juuksevärv, mis on ühte tooni Aasukalda priitahtliku päästekomando päästeautoga Vilma.

Nii päästekomandost kui ka Vilmast, väljalaske­aastaga 1986 (päästeauto sai oma nime ühe Viru-Nigula naisterahva järgi, kes oli lahke ja abivalmis ja kelle abikaasa oli päästja), said Zaidullini ja tema pere lahutamatud kaaslased peale seda, kui kolm hakkajat inimest Aasukalda priitahtliku päästekomando asutasid.

Üheks asutajaks oli Marge Zaidullin, teiseks tema abikaasa Volli ja kolmandaks sellesama Vilma poeg Alari Preis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles