Saara Kadak lõpetas näosaate hõbedasäras

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate jooksul sai Saara Kadak kehastuda üheksaks tegelaseks, neist kõige keerukamaks pidas ta finaalsaates tehtud Maria Callast.
Saate jooksul sai Saara Kadak kehastuda üheksaks tegelaseks, neist kõige keerukamaks pidas ta finaalsaates tehtud Maria Callast. Foto: Erlend Staub, 8 X SNKT, montaaž: Toomas Erapart

Ülipopulaarne saade “Su nägu kõlab tuttavalt” on selleks korraks läbi saanud. Esimese koha viis koju küll Juss Haasma, kuid Saara Kadaku imeline, kananahka tekitav Maria Callase sillerdav aaria “O Mio Babbino Caro” sulatas ka kõige külmema südame.

Pühapäeva õhtul toimunud näosaate finaal tõi televiisori ette ilmselt sadu tuhandeid inimesi, aga umbes kaks tuhat ka Saku suurhalli otsesalvestusele. Hinge kinni hoides ootas rahvahulk, et kaheksa nädala jooksul armsaks saanud telenäod lavale ilmuksid.

Ja kui siis Juss Haasma lõpuks oma võimsa AC/DC numbriga lavale astus, kaasas sarviline Ott Sepp ja ehtne tulevärk, kargas publik loo esimeste taktide ajal püsti ja hakkas rajule kaasa elama – seda juba iga päev ei näe, eriti meil siin Eestimaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles