Maarjamaa Hariduskolleegiumi Valgejõe keskus pidas avapidu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avamispeol andis Maarjamaa Hariduskolleegiumi Valgejõe õppekeskuse asejuhataja Merike Nakström haridusministeeriumi koolivõrgu juhile Kalle Küttisele (vasakul) ja Tapa vallavanemale Alari Kirdile üle sümboolsed toolid.
Avamispeol andis Maarjamaa Hariduskolleegiumi Valgejõe õppekeskuse asejuhataja Merike Nakström haridusministeeriumi koolivõrgu juhile Kalle Küttisele (vasakul) ja Tapa vallavanemale Alari Kirdile üle sümboolsed toolid. Foto: Marianne Loorents

Eile avati Maarjamaa Hariduskolleegiumi Valgejõe keskuse – endine Tapa erikool – uus hoonekompleks, millest kolmandik on juurdeehitis ja ülejäänu endine õpilaskodu hoone, mis täielikult renoveeriti.

Esimesed noored asusid uude ­majja küll juba suve lõpu poole ja õppetöögi algas seal sügisel õigel ajal, kuid eilsele langes avapidu seetõttu, et ühtlasi tähistati uue hoonekompleksi valmimist Emajõe õppekeskuses Kaagveres ning erivajadusega õpilastele mõeldud koolide tegutsemise 50. aastapäeva.

Tapal rääkis haridus- ja teadusministeeriumi koolivõrgu juht Kalle Küttis, et on omamoodi sümboolne, et ajaks, mil erikoolidel täitus pool sajandit, valmisid 12,5 miljonit maksma läinud õppekeskused, mis on tänapäevased ja vastavad õpilaste vajadustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles