Koolijütse varitseb ülekäigurajal oht

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed peavad liikluses tähelepanelikud olema.
Lapsed peavad liikluses tähelepanelikud olema. Foto: Meelis Meilbaum

Igapäevane liiklemine on näidanud, et Rakvere reaalgümnaasiumi läheduses olevad ülekäigurajad on halva nähtavusega. Eile hommikul pidi üks koolijüts Võidu ja Tuleviku tänava nurgal oleval ülekäigurajal lähenevalt autolt löögi saama.

Rakvere reaalgümnaasium asub kolmnurgas, milleni peaks turvaliselt pääsema ülekäiguradu pidi. Vilde ja Võidu tänavat ühendav tee on küll liiklusmärkidega varustatud, kuid sebra puudub. Vajalik, kuid ohtlikult pime ülekäik asub Võidu ja Tuleviku tänava ristumiskohal, mõned meetrid eemal olev ülekäik Tuleviku ja Liiva tänava vahel on aga nii halvasti valgustatud, et mõnel udusel või pimedal hommikul on seal peaaegu võimatu näha teele astuvat lapsukest.

Mitme RRG lapse vanemate sõnul on neile silma jäänud, et ülekäik on pime ja ohtlik. “Loen igal hommikul lapsele sõnad peale, et ta ei jookseks unise peaga kohe ülekäigurajale,” rääkis I klassis õppiva lapse vanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles