Vineerist väravavaht tõrjub pooled visked

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Jäneda saalihokimängijad treenivad nii Tapal kui Jänedal. Kiire ja tehniline mäng võtab kiiresti võhmale.
Spordiklubi Jäneda saalihokimängijad treenivad nii Tapal kui Jänedal. Kiire ja tehniline mäng võtab kiiresti võhmale. Foto: Marianne Loorents

Spordiklubi Jäneda saalihoki­kunnid kogunevad väikest valget augukestega palli kepiga taga ajama nii Jänedal kui ka Tapa spordikeskuses. Tehnilise mängu jaoks on vaja tublisti treenida, muidu võib võistlustel hätta jääda.

Saalihokimängijate treening algab iga kord ühtmoodi: kõigepealt tuleb saali seina äärde poordid üles seada. Noormeestel käis see kähku. Ühed vedasid käru ja teised panid valged plaadid paika. Need on selleks, et ei peaks palli mööda radiaatori- ega pingialuseid taga ajama.

Treener Tõnu Salmi sõnul on saalihoki Jänedal üks populaarseimaid spordialasid. Võib öelda, et kõik kohalikud lapsed on kas või ajaviitekski kepiga palli taga ajanud. Salmi sõnul käivad paar noormeest trenni kaitseväest. Tapa sõjaväelinnak ei ole spordisaalist väga kaugel ja võimalusel heidavad ajateenistuses olevad saalihokihuvilised laigulise mundri korraks maha ja treenivad mänguvormi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles