Herald täidab jõuluaja hevimuusikaga

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Heraldi koosseis on alates 2009. aastast stabiilne. Bändi kuuluvad trummar Jaan Liinat (vasakul), bassist Meelis Endla, solist Sven ­Varkel, kitarrist ja taustalaulja Tauno Nava ning samuti kitarristi ja taustalaulja ülesandeid täitev Egert Vandel.
Ansambel Heraldi koosseis on alates 2009. aastast stabiilne. Bändi kuuluvad trummar Jaan Liinat (vasakul), bassist Meelis Endla, solist Sven ­Varkel, kitarrist ja taustalaulja Tauno Nava ning samuti kitarristi ja taustalaulja ülesandeid täitev Egert Vandel. Foto: Erakogu

Muljetavaldavalt pika tegutsemisajaga viieliikmeline hevimuusikaansambel Herald astub 19. detsembril üles Rakvere rokiklubis Kära Kants, kus esitleb oma kolmandat täispikka albumit “Masin”.

Herald tähistab tuuriga 15. tegutsemisaastat. Mis on pika tegutsemisaja saladuseks?

Sven Varkel: See on tõsi, et bände muudkui tuleb ja läheb, aga Herald on olemas olnud juba pikemat aega. Ilmselt võib üheks meie kestlikkuse saladuseks pidada mõõdukat aktiivsust ning asjaolu, et me ei tee bändi raha pärast, vaid puhtast rõõmust ja selle tõttu, et meile lihtsalt meeldib heavy-metal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles