Kuidas elada nii, et seljataha jääb 50 aastat abielu?

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 aastat vahet: vasakpoolne pilt on tehtud Meedi ja Reinu pulmapäeval 1965. aastal. Parempoolsel pildil on nad tänavu kevadel, nädal enne seda, kui “noorpaar” oma pulmavannet uuendas.
50 aastat vahet: vasakpoolne pilt on tehtud Meedi ja Reinu pulmapäeval 1965. aastal. Parempoolsel pildil on nad tänavu kevadel, nädal enne seda, kui “noorpaar” oma pulmavannet uuendas. Foto: Erakogu

1961. aastal sõitis Juri Gagarin kosmosesse, Sierra Leone vabariik iseseisvus ja Barbie leidis oma Keni. Samal aastal juhtus aga ka midagi, mis maailma kõige tähtsamate sündmuste nimistusse ei jõudnud, kuid on vaat et väärtuslikumgi kui eelnimetatu.

“Meil on nii ilus elu olnud, ma ei teagi, kust alustada ... ” ütles Rein Maurer hellalt, kui tal paluti meenutada, kuidas lustlik mees oma kaasa südame võitis.

Alustada tuleb ikka algusest: see juhtus Haljalas, ühel septembrikuu tantsuõhtul, kui 20aastane Rein Maurer esimest korda oma tulevase kaasa, tollal 17aastase Meedi Toomsaluga kohtus ja temalt enam silmi ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles