Tapalased toetasid suuri peresid

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusmüük Tapa kultuurikojas. Epp Ojalill pakkus nii laste ja erivajadusega inimeste poolt valmistatud kaarte kui enda tehtud piparkooke ja piparkoogitainast.
Heategevusmüük Tapa kultuurikojas. Epp Ojalill pakkus nii laste ja erivajadusega inimeste poolt valmistatud kaarte kui enda tehtud piparkooke ja piparkoogitainast. Foto: Eva Klaas

Täna said inimesed sisse põigata Tapa kultuurikotta ning osta Tapa lasteaia Pisipõnn ning selle Vahakulmu filiaali mudilaste ja psüühiliste erivajadustega inimestele mõeldud Tapa Kodu elanike tehtud jõulukaarte, samuti kodus valmistatud piparkoogitainast, piparkooke, käsitööd ning muud.

Kogu müügist saadud tulu läheb kahe suure pere toetuseks,  et neile jõulude ajal jõulurõõmu valmistada. Üks peredest elab Järva-, teine Harjumaal.

Ettevõtmise algataja ja vedaja on Tapa valla elanik, noor ema Epp Ojalill, kes teeb koostööd mittetulundusühingutega Do Good ning Naerata Ometi. Peredki, kes abi vajaksid, leidis ta nende kaudu.

Tapa kultuurikojas toimub heategevusmüük ka 16. detsembril. Samuti saavad kaarte ostes panustada Tapal teenivad kaitseväelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles