Võrkpalliklubi jõudis Eesti karikafinaali

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi pidas möödunud nädalal kolm kohtumist. Kõige kaalukam oli neljapäevane karikasarja poolfinaalivõit.
Rakvere Võrkpalliklubi pidas möödunud nädalal kolm kohtumist. Kõige kaalukam oli neljapäevane karikasarja poolfinaalivõit. Foto: Riho Lüüs

Rakvere Võrkpalliklubi, kes näitas poolfinaalis Bigbank Tartu vastu suurepärast ründemängu, viis Rakvere tiimi 18aastase vahe järel Eesti karikavõistluste finaali.

Mõlemas poolfinaalmängus tartlased kindlalt (3 : 0 ja 3 : 1) alistanud Rakvere üllatas võrkpallifänne. Bigbank Tartu asetseb ju Saja Liiga turniiritabelis eesotsas, Rakvere seevastu keskpaigas.

“Rakvere meeskond, fännid ja toetajad jõudsid selle sündmuse ära oodata. Täna on meil selline meeskond, kes suutis selle koha välja mängida, ja treener, kes on mehed mängima pannud,” kõneles Rakvere Võrkpalliklubi direktor Raigo Pärs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles