Raamatukogu kutsub lapsed peagi pagendusest tagasi

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteosakonna põrandaga oli oodatust rohkem tööd.
Lasteosakonna põrandaga oli oodatust rohkem tööd. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa keskraamatukogu lasteosakonnas on juba mõnda aega käinud kibe töö – terve kolmas korrus saab uue näo ja ilme. Remonditööde vältel pole ei väikesed lugemishuvilised ega nende vanemad kolmandale korrusele saanud, selleks ajaks kolisid lasteosakonna töötajad uuema kirjanduse ja jõulukraamiga esimesele korrusele.

Pikalt kurvastamiseks pole siiski põhjust – on lootust, et jõuludeks saavad ehitajad töödega ühele poole. Juba on maha võetud üks vahesein ja järgmise nädala keskpaigaks loodetakse põrandavahetusega lõpule jõuda.

“Väikesed väledad jalad on põrandakatte auklikuks kulutanud,” ütles lasteosakonna juhataja Reet Tomband. “Selle üle peaks meil ju tegelikult ­ainult hea meel olema,” lisas ta rõõmsalt. Kui esialgu taheti vahetada ainult põrandakate, siis lähemal vaatlusel selgus, et kahjustused on palju tõsisemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles