Vabaerakond nimetas uueks tegevjuhiks Vihula vallavolikogu endise esimehe Vello Väinsalu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Väinsalu.
Vello Väinsalu. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti Vabaerakonna juhatus nimetada erakonna uueks tegevjuhiks Vello Väinsalu.

“Ta (Väinsalu – toim.) on ennast väga edukalt tõestanud ettevõtluses ja ma usun, et ka erakonna tegevjuhina on ta väga hea valik. Uue erakonnana on meil tulnud tegutseda piiratud majanduslike võimaluste tingimustes ning üks ettevõtlik ja läbilöögivõimeline tegevjuht on erakonnale enam kui vajalik,” ütles vabaerakonna esimees Andres Herkel erakonna pressiesindaja vahendusel.

Vabaerakonna senise tegevjuhi Margus Maidla ametiaeg saab läbi 31. detsembril. Vabaerakonna tegevjuhi amet on võrreldav teiste erakondade peasekretäriga.

Väinsalu nimetas erakonna edasistes tegevustes oluliseks pildis olemist. “Erakond peab olema nähtaval kõikjal, mitte ainult üleriigilistes meediakanalites ja reitingutabelites, milles me oleme hästi õnnestunud, kuid ka igas Eesti nurgakeses. See tähendab ennekõike tööd piirkondadega ja erakonna eesmärkide sõnastamist sellest lähtudes,” ütles Väinsalu.

Ka nimetas ta üheks suuremaks väljakutseks lähenevaid kohalikke valimisi. “Kokkuvõttes on ka see töö piirkondadega ja nüüd juba väga kiireloomuline töö. See tähendab olukorra kaardistamist, tegevuskava koostamist ja ka erakonna valimiseelse eelarve koostamist,” märkis Väinsalu.

Vello Väinsalu on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli majandusteaduskonna, töötanud ehitusorganisatsioonis EKE ja pikalt juhtinud enda osalusega ELKE Grupi ASi. Ta on juhtinud neli aastat ka Vihula vallavolikogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles