Vallaametnike aastalõpp: suurejoonelisest peost eimillenigi

Anu Viita-Neuhaus
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere on üks vähestest omavalitsustest, kes korraldas jõulupeo ka linna asutuste töötajate lastele. Aardejahti peeti Rohuaia lasteaias.
Rakvere on üks vähestest omavalitsustest, kes korraldas jõulupeo ka linna asutuste töötajate lastele. Aardejahti peeti Rohuaia lasteaias. Foto: Anu Viita-Neuhaus

Peaaegu kõik omavalitsused korraldavad ametnikele jõulupeo. Kes mekib peeneid restoraniroogi, kes sõidab teise linna pidutsema, mõni maksab lõbu ise kinni.

Rakveres korraldas volikogu ja linnavalitsuse töötajatele väikese jõulupeo volikogu esimees Toomas Varek, kes kutsus kolmapäeva õhtul pärast volikogu istungit asjaosalised endisesse linnavalitsuse majja Tallinna tänaval. Rakvere paistab silma selle poolest, et on üks vähestest omavalitsusest, kus korraldati pidu ka linna asutuste töötajate lastele.

Uhke peo korraldas Rakvere vald, kes kutsus vallavalitsuse ja -volikogu liikmed kunagisse vallamajja, praegusesse Villa Theresa restorani. Vallavanem Aivar Aruja sõnul läks õhtusöök maksma 400 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles