Kirikupäevad möödusid rahulikult

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal peetud 8. Rakvere kirikupäevad, mis kandsid tänavu motot “Tegu-Sõna”, möödusid rahulikult. Pidulikule avateenistusele, kus jutlustas EELK peapiiskop Urmas Viilma, kogunesid sümboolselt Rakvere Kolmainu kirikusse inimesed kõigist linna kristlikest kogudustest.

Rakvere Kroonikeskuses jagus läinud esmaspäeva õhtul uudistajaid adventkoguduse kaetud laua ümber, kus pakuti lihavabasid jõuluhõrgutisi: karaski põhjal suupisteid, mida ehtisid avokaadovõie ja porgandi-kookosevõie, kodujuustu-pikkpoissi, kikerhernepalle, oakotlette, datlikomme. Huvilised said perenaistelt ka nende valmistamise kohta nõu küsida.

Nädala sees toimus Art Ca­fés arutlusõhtu “Pagulased – ohud ja võimalused” Rein Siku modereerimisel, kus klaarus, et paljud pagulastega seotud hirmud on alusetud. Ka mitmes pagulaslaagris käinud Helle Liht nimetas, et reeglina on sealsed inimesed avatud integreerumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles