Väike-Maarja otsib aasta tegijat

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja vapp.
Väike-Maarja vapp. Foto: Internet

Väike-Maarja vallavolikogu ootab 31. detsembriks ettepanekuid valla Aasta tegija 2015 väljaselgitamiseks.

Valla Aasta tegija nimetus antakse tunnustusena üksikisikule, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju majanduse-, kultuuri-, hariduse-, spordi-, sotsiaal- või mõnes muus valdkonnas on aasta jooksul eriliselt silma paistnud ja aidanud kaasa valla arengule.

Ettepanekuid Aasta tegija auhinna kandidaatide kohta võib teha iga vallas elav isik ning iga vallas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Ettepanekud koos põhjendustega esitatakse kirjalikult vallavolikogu esimehele märgusõna all "Aasta Tegija auhind" hiljemalt 31. detsembriks.

Valla Aasta tegija auhinda antakse välja 2003. aastast alates.

Seni on selle tunnustuse osaliseks saanud: Lembit Keerus, Avo Part, Endel Mäesepp, Egne Liivalaid, Jaanus Kull, Ene Preem, Vallo Taar, Lembit Kalter, Paavo Kivine, Marju Metsman, Vaido Rego ja Kadri Kopso.

Kes pälvib tunnustuse tänavu? Vaadakem endi ümber, mõelgem aasta jooksul toimunule ja tehtule, märgakem tegusamaid ja andkem nendest märku!

Aasta tegija tunnistus ja auhind antakse üle veebruarikuus vabariigi aastapäeva aktusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles