Estonian Voices annab Leedus kaks kontserti

Anu Viita-Neuhaus
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorand soovib muusikas lennata ja unistada. Seda teeb ta koos ansambliga Estonian Voices, kellega annab Leedus kaks kontserti.
Kadri Voorand soovib muusikas lennata ja unistada. Seda teeb ta koos ansambliga Estonian Voices, kellega annab Leedus kaks kontserti. Foto: Stina Kase

Eesti hinnatuim vokaalansambel ning aastal 2015 Eesti Muusikaauhindade tseremoonial Aasta Parima Jazzansambli kategooria võitnud Estonian Voices annab pühade järel Leedus kaks kontserti.

Estonian Voices annab pühapäeval kontserdi Vilniuses Leedu Rahvusfilharmoonias ning esmaspäeval Klaipėda kontserdisaalis.

Enne jõule, 23. detsembril andis ansambel oma seni suurima publiku arvuga kontserdi Kaarli kirikus.

Kuuikus laulavad Mikk Dede, Rasmus Erismaa, Maria Väli, Mirjam Dede, Aare Külama ja Haljalast pärit Kadri Voorand, kes on grupi loominguline liider ja enamasti ka vokaalseadete autor.

Estonian Voices on a cappella vokaalansambel, lauldes jazzist, folgist ja popist mõjutanud muusikat. Repertuaaris on peamiselt originaallooming ja rahvamuusika, kuid ka mõned hästi teada lood maailmast.

Mõni aeg tagasi avaldas Virumaa Teataja Kadrist isikuloo. Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles