Spordirahas võivad kohalikud eelise saada

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas spordiklubide toetamisel peaks arvestama ka kohalike mängijate osakaalu võistkonnas, on teema, millega volikogu spordikomisjonil pead tuleb murdma hakata. Tarva korvpallimeeskonnas kipub leegionäre eestlastestki rohkem olema, kohalikest rääkimata.
Kas spordiklubide toetamisel peaks arvestama ka kohalike mängijate osakaalu võistkonnas, on teema, millega volikogu spordikomisjonil pead tuleb murdma hakata. Tarva korvpallimeeskonnas kipub leegionäre eestlastestki rohkem olema, kohalikest rääkimata. Foto: Meelis Meilbaum

Järgmiselgi aastal on Rakvere linnal kolm esindus­võistkonda: BC Rakvere Tarvas, JK Tarvas ja Rakvere Võrkpalliklubi, kes saavad linna eelarvest igaüks 8000 eurot tegevustoetust.

Linnavolikogu spordikomisjoni otsus oli toetuse määramisel üksmeelne, spordikomisjoni esimees Aleksandr Holst ütles, et kõik kolm klubi on ennast igati õigustanud.

Kui volikogu toetussummasid kinnitama asus, avaldas linnavolikogu liige Kert Karus arvamust, et kõigile pole vaja ühe mõõduga mõõta ja toetussummad võiksid olla diferentseeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles