Kiviõli suusakeskus avas hooaja

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõli tuhamäe nõlvalt tuhisesid alla suuremad ja väiksemad talispordisõbrad.
Kiviõli tuhamäe nõlvalt tuhisesid alla suuremad ja väiksemad talispordisõbrad. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Lumesportlased võivad nüüd rõõmustada: tali laskis ennast küll oodata, kuid lõpuks on võimalik mööda mäenõlva alla tuhiseda. Laupäeval avas Kiviõli seiklusturismi keskus suusaentusiastidele esimese nõlva.

Vaatamata sellele, et jäine õhk põski hammustama kippus ja termomeeter 15 külmapügalat näitas, oli mõni talisportija kohal juba enne, kui suusanõlv ametlikult avati. “Täna on huvi küll väga suur,” rääkis seiklusturismi keskuse juhatuse liige Janek Maar. “Inimesed on vist söömisest ja pidutsemisest väsinud, väike ekstreemsport on täpselt see, mida vaja.”

Neljast nõlvast teine avatakse pühapäeval. Pikemad, 600 ja 700 meetrised nõlvad avatakse siis, kui ilm lubab ja jaksu jätkub. “Kõik sõltub sellest, kui palju me lund teha jõuame,” sõnas Maar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles