Selgusid aasta spordialgatus ja sportlikum perekond

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlikumaks perekonnaks valiti perekond Rummo Kadrinast.
Sportlikumaks perekonnaks valiti perekond Rummo Kadrinast. Foto: Erakogu

Lääne-Viru maavalitsus valis maakonna spordinõukogu ettepanekul aasta spordialgatuseks rulluisulindi Skill ja sportlikumaks perekonnaks perekond Rummo Kadrinast.

“Mul on hea meel, et maavalitsuse spordikomisjon on langetanud väärika otsuse ja toonud esile tõepoolest need erilised ettevõtmised ja siiralt tublid tegijad, kes oma ponnistuste, tahte ja meelekindlusega hoiavad valdkondlikult maakonna lippu kõrgel. Au ja kiitus kõikidele nominentidele ja kandidaatide esitajatele. Meie maakonna üle 60 000 elaniku loovad kindlustunde, et headest ideedest ja sportlikest perekondadest meil puudust ei tule. Sel korral sai väike osa neist tunnustatud,” kommenteeris maavanem Marko Torm.

Pereisa Tõnu on endine tippvõrkpallur, kes veel praegugi osaleb maakonna meistrivõistlustel Kadrina võistkonnas. Lisaks on ta tugev suusatamises, triatlonis ja rattaspordis. Sille on äärmiselt sportlik ja tubli pereema, kes võitis möödunud aastal naiste arvestuses Väike-Maarja triatloni Ebavere Kange. Peeter-Erik (17) on omavanuste seas Eesti paremaid noori triatleete, Triin (13) ja Inger (8) on väga tublid ujujad ja suusatajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles