Endised majanditöötajad pidasid Laekveres kokkutulekut

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laekvere  sovhoosi ja kolhoosi kunagised esimehed  Kalju Tõnurist (vasakul) , Tõnis Hiielaid ja Vello Tafenau majanditöötajate kokkutulekul vanu aegu meenutamas.
Laekvere sovhoosi ja kolhoosi kunagised esimehed Kalju Tõnurist (vasakul) , Tõnis Hiielaid ja Vello Tafenau majanditöötajate kokkutulekul vanu aegu meenutamas. Foto: Margus Sarnet

Detsembris peeti kohalikus rahvamajas Laekvere territooriumil tegutsenud majandite – Laekvere kolhoosi ning enne selle tekkimist tegutsenud väiksemate sovhooside – töötajate ja juhtide kokkutulekut.

Eesmärgiks oli meenutada olnud aegu ja kohtuda inimestega, keda pole ammu näinud, jalga keerutati kollektiivi Viru-Nigula Mehed saatel.

Vello Tafenau, kes juhtis majandit kaks aastat – aasta Laekvere sovhoosi ja teine kolhoosi –, rääkis, et tal on sellest ajast väga head mälestused ja kogemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles