Lambafestivalist saab tänavu maaelufestival

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal võis lambafestivali uhkel paraadil sammumas näha ligi pooltteistuhandet villakandjat.
Möödunud aastal võis lambafestivali uhkel paraadil sammumas näha ligi pooltteistuhandet villakandjat. Foto: Marianne Loorents

Kolmel aastal lastekaitsepäeva paiku Sõmerul peetud lambafestival võtab veel suuremad mõõtmed, muutudes tänavu maaelufestivaliks, mille eelüritus tuleb juba 13. jaanuaril Sõmeru raamatukogus.

“Kuna maal ei ole ainult lambad, vaid palju muud põnevat, ning viimatine festival oli lammaste koha pealt nii suurejooneline, et sealt edasi minna oleks raske, otsustasime tänavu korraldada maaelufestivali,” rääkis ettevõtmise eestvedaja, Sõmeru valla keskkonnaspetsialist Maia Simkin.

Nõnda ei sammu tänavu 28. mail paraadil mitte 1500 lammast nagu mullu, vaid pisut väiksem seltskond villakandjaid, kuid neile lisaks kõik Sõmeru valla asutuste ja ettevõtete töötajad, taidlejad, pasunakoor ja on esindatud kõikvõimalik põllumajandustehnika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles